top of page
Otkljucaj svoju moc RTT terapija iskustva

Svedočenja - iskustva drugih

Vodeći svoj posao, trudim se da kako sebe, tako i svoje poslovanje unapređujem. Primetila sam da osećam određene finansijske blokade, kada je u pitanju cena mojih usluga. Sa jedne strane znam da to što radim vredi a sa druge strane sam imala određene sumnje da li će biti zainteresovanih klijenata koji su spremni da to i plate. Ukratko, jedan konflikt unutar mene, koji me je sprečavao da postižem svoje ciljeve i da maximalno uživam u radu, zbog osećaja straha. Kontaktirala sam Snežanu, objasnila joj svoju situaciju, jer sam želela da se toga što pre oslobodim. Metoda RTT-ija mi je delovala izuzetno interesantno jer se upravo fokusira na sam uzrok blokada. Tokom terapije sam se osećala prijatno I opušteno, svo vreme izvanredno vođena od strane Snežane. Za mene je bilo fascinantno kako smo brzo otkrile uzrok finansijskih blokada koje su me sputavale. Ta spoznaja je jedno veliko oslobađanje i rasterećenje. Snežana mi je pomogla da razumem uzrok svog straha, da ga se oslobodim na lak, brz i podržavajući način i na samom kraju terapije mi je napravila moj snimak koji je fenomenalan. Nakon samo 7 dana od terapije i slušanja snimka, došao mi je klijent koji je uplatio najskuplji paket mojih usluga, a tog meseca sam postigla i najveću zaradu u svom poslovanju. Sada se osećam nezaustavljivo na putu postizanja svojih najviših ciljeva. Snežana je sjajan RTT terapeut, pomoći će vam da razumete a onda i da se oslobodite svega što vas ograničava da živite svoj život iz snova. Svakome ko želi da se oslobodi bilo kojih ličnih blokada, svim srcem bih preporučila rad sa Snežanom. Doći ćete do svog cilja, na brz i efikasan način i bićete vođeni osobom koja vas sluša, razume i podržava. Za mene, RTT terapija sa Snežanom je jedna od najboljih stvari koje sam uradila za sebe i svoj biznis.

Jelena V. iz Beograda            

Hi I would like to take the opportunity to say how Snezana has helped me ease my anxiety over the couple of weeks I was so stressed and feeling so much better  after listening to her recording over 21 days she was so professional and her voice was so soothing I thank you so much for empowering me  with this issue and now feeling more in control and more confident in myself I thank you Snezana you have helped me beyond understanding feeling incredibly relaxed calm and stress free wow what an amazing experience thank you for helping me with this and feeling at peace and calm under my sever stressful circumstances.  I highly recommend Snezana to anyone who needs help with stressful situation thank you again Snezana you are such an amazing phenomenal therapist xxx so grateful beyond words./

Zdravo, želela bih da iskoristim priliku da kažem kako mi je Snežana pomogla da ublažim anksioznost tokom nekoliko nedelja. Bila sam pod stresom i osećam se mnogo bolje nakon što sam slušala njen snimak tokom 21 dana, bila je tako profesionalna i njen glas je bio tako umirujući. Puno ti hvala što si me osnažila sa ovim problemom i sada osećam da imam više kontrole nad sobom i sigurnije u sebe. Hvala ti Snežana, pomogla si mi više od očekivanja, osećam se neverovatno opušteno, smireno i oslobođeno stresa, vau kakvo neverovatno iskustvo. Hvala ti što si mi pomogla sa ovim i na osećanju mira i smirenosti pod mojim teškim stresnim okolnostima. Toplo preporučujem Snežanu svima kojima je potrebna pomoć u stresnoj situaciji. Hvala još jednom Snežana, ti si tako neverovatno fenomenalan terapeut... neopisivo zahvalna./

Y.D.C., Johannesburg, South Africa

I highly recommend Snezana to anybody who is serious about changing their lives to better. After our RTT session I instantly started feeling better and started noticing synchronicities like never before. Snezana is professional, and her guidance helped me get to know myself better and overcome my biggest fears and obstacles. I am deeply grateful for this experience./ Toplo preporučujem Snežanu svima koji ozbiljno žele da promene svoj živote na bolje. Posle naše RTT sesije, odmah sam se osećao bolje i počeo sam da primećujem sinhronicitete kao nikada ranije. Snežana je profesionalna, a njeno vođenje mi je pomoglo da bolje upoznam sebe i prevaziđem najveće strahove i prepreke. Duboko sam zahvalan za ovo iskustvo./

A. G., Houston, USA

Ovaj proces mi je pomogao da pronadjem sebe ,da uvidim koliko vredim i koliko je važno zavoleti sebe.Promena koja se dešava nije trenutna,već je pocetak jednog procesa koji počne da odmotava mnogo slojeva kojima smo umotani a koji prikrivaju našu pravu prirodu.A jednom kad počne proces raslojavanja on se nastavlja i vremenom uočavaš da se isceljujes sve više i više….Tako da Snezo,hvala ti za sve🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️

J.J. iz Novog Sada

RTT tehnika...velika nepoznanica koju sam u svojoj podsvesti čekala nekoliko decenija, koliko je o moj problem trajao.

Suština mog problema je takve prirode da me je onesposobila u svakodnevnom funkcionisanju. Razvila sam strah od udaljavanja od kuće. Toliko sam ga odnegovala da sam razvila mehanizme koji su mi omogućili iluziju "normalnog života". Imala sam "svoje ljude" koji su bili spremni da čine sve što mi je bilo potrebno, pa čak i lekare koji su u vreme kada nisu postojali kućni lekari, bili tu za mene i brinuli o mom fizičkom zdravlju.

Nisam ja bila pasivna. Pokušavala sam više puta sa psihoterapijom, ali sam mojim lekarima bila isuviše "lak" slučaj i posle par viđenja su mi sugerisali da se opustim i krenem da izlazim i šetam. To je bilo mnogo lakše reći nego učiniti.

Moje stanje se pogoršalo posle smrti meni bliskih prijatelja. Nisam gubila volju za životom, ali mi je u jednom trenutku bilo treško i prag da pređem.

Godine su prolazile i ja čitala razne tekstove, gledala priloge na temu psihologije, čitala knjige i shvatila da bi hipnoza bila odgovor na sve moje muke. Ono do čega nisam uspela da doprem na svesnom nivou, bilo mi je logično da će uspet zadiranjem u podsvest. I kao što ništa u životu nije slučajno, verujem da ni saznanje da se neko u mom okruženju bavi hipnozom, nije bilo slučajno. Dileme nije bilo. Godinama sam maštala o tome i ovu priliku nisam smela da propustim.

Nisam imala nikakvo predznanje o ovoj tehnici. Mislila sam da neću biti svesna ničeg što se oko mene dešava. Hvala Sneži na strpljenju koje je imala i objasnila mi sve što me je interesovalo. Uz njeno ohrabrenje sam izašla iz kuće i došla na taj željno čekani tretman, a onda... Onda u prijatnoj atmosferi uz lagano opuštanje i silazak u podsvest utonula u životne situacije i prilike koje su me oblikovale ovakvom, a koje mi nikad ne bi pale na pamet. Ceo proces je bio logičan, prijatan i oslobađajući. Bilo je i potisnutih emocija, ali i potrebe za radom na sebi.

Pošto sam bila nestrpljiva, mislila sam da će se sve završiti tim jednim odlaskom, ali... Bila je potrebna i moja aktivnost i svakodnevni rad i prvo je došlo do olakšanja, a zatim i do popuštanja u tvrdokornim stavovima koje sam do tada imala. Poželela sam da pomerim granice, a u mom slučaju su to bile i realne, fizičke granice mog kretanja. Da se razumemo, još nisam otputovala na neku daleku destinaciju, ali sam uradila mnoge stvari koje su mi bile nepojmljive pre toga.

Ja nisam oduvek bila ovakva. Naprotiv. Bila sam vrlo aktivna i ambiciozna, studirala u drugom gradu, radila na više mesta i vodila aktivan život do 25- 30 godine. Ipak, već više od 20god. pokušavam da snagom volje učinim nekakav pomak, ali bez uspeha. Ulaskom u stanje hipnoze i kasnijim radom na sopstvenoj podsvesti, olakšanje i želja za šetnjom su se javili u roku od par dana. Možda bi sve išlo i brže, ali sam ja bila ta koja je navikla da sumnja u sebe i, iskreno, nisam ni pokušala. A onda sam prolazila ulicama koje odavno nisam videla i gradom koji se toliko promenio da mi je sve bilo interesantno. Pratio me je Snežin glas i imala sam veru u sebe. U početku sam uglavnom svuda išla sama. Bilo mi je potrebno da imam kontrolu. Kasnije su mi se pridružili "moji" ljudi.

Sve vreme procesa, Sneža je bila tu da isprati moje faze oslobađanja i da me obodri. Neizmerno joj hvala na tome.

Kamo lepe sreće da je ovako nešto postojalo u vreme kada sam shvatila da imam problem. Godine i godine bih provela u aktivnijem životu, ali... Za prošlošću ne vredi žaliti, već treba videti šta se može učiniti od ostatka života i kako mu se može udahnuti novi smisao, bez stega (ograničenja) koje svi imamo.

S.Đ. iz Novog Sada

RTT hipnoterapija lično mi je pomogla dosta da napravim promene u životu. Kako? Pa tako što sam uz pomoć RTT uspela da osvestim koje ja to programe i uverenja  imam u podsvesti i sa njima bivam takoreći rukovođena u životu.
Iskrena da budem, uspevala sam ja i pre RTT da napravim promene u životu,ali su izgledale teške i nekako jedva napravljene, jer su uverenja ostala stara. Dakle sa ovim vidom terapije kao dela rada na sebi, uspela sam da osvestim da imam izbor, izbor da ja napravim uverenja koja mi služe, a samim tim da odbacim one stare programe i uverenja koja nisu moja, koja su “pozajmljena” od drugih i koja mi ne služe, čak šta više usporavaju me i blokiraju u životu.
Sve ovo je uticalo da počnem da upoznajem sebe, da se fokusiram jos dublje na unutrašnjost svog bića a sve u cilju građenja najbolje verzije sebe.
Konkretno sam radila na temu blokade novca i za prestanak pušenja. Ali mislim da za koju god temu da čovek radi, bar kod mene, promene se u svim sferama života odražavaju, naravno to je sve moguće i uspešno uz iskusnog i sertifikovanog terapeuta a to je definitivno Snežana Rokvić.
Hvala od srca jos jednom, divna si.❤️

 

Tijana Delić Đorđević iz Novog Sada

Obratila sam se Sneži u želji da rešim svoj problem sa novcem, ali u proteklih pet meseci mnoge stvari su drugačije i bolje. Novac je počeo da pristiže kroz dodatne poslove, poklone, kroz bliske osobe koje su takođe počele više da zarađuju. Oslobodila sam se straha da naplatim za svoj rad,  teskobe da ću ostati bez novca, nelagode kada dobijem poklon. Postala sam otvorenija, opuštenija, mirnija, galantnija, zadovoljnija, zahvalnija, društvenija. U potpunost sam se otvorila prema Sneži, jer ona je uvek tu za mene, spremna da me posavetuje i vodi na ovom divnom putovanju. Snežo hvala ti puno.

Maki iz Novog Sada

Uspešno sam prevazišla krizne periode u životu do tada.  Moje životne okolnosti bile su dobre, a ja sam se sve češće osećala, uznemireno, rastreseno, očajno, beznadežno, bespomoćno... strašno loše. Godinama  pre toga čitala sam i slušala o alternativnim mogućnostima za samopomoć i primenjivala sve metode i tehnike koje su preporučivali. Izlaza iz tih teških osećanja ovog puta nije bilo. Naprotiv kao da sam sve dublje tonula.

Prijateljica mi je govorila i objašnjavala prednosti koje pruža RTT pa sam na osnovu toga, a u stanju potpunog očaja, odlučila da pokušam sa tim.

Već prilokom terapije, iako se telo osećalo iscrpljeno i umorno, došlo je do osećaja rasterećenja i olakšanja. A potom, svaki sledeći dan, sam primećivala da brže osvestim zaglavljenost i krivo razmišljanje i uspevala da se pomaknem na bolje. To mi je davalo osećanje mira i zadovoljstva, a sve češće ushićenosti i blaženstva i saznanje da je ipak moguće da se osećam dobro!

Osećam veliku zahvalnost  i imam motivaciju da napredujem i idem dalje."

Mirka iz Novog Sada

Htela sam da podelim svoje RTT iskustvo: pre svega da istaknem da imam 60 godina i da sam sa izvesnim nepoverenjem krenula da tražim pomoć, s obzirom da se već dugo bavim sobom, osluškujem sebe i svoje instinkte. Nakon terapije i slušanja snimka 21 dan, nastavila sam da slušam i svaki put otkrijem nešto novo na šta u prvi mah nisam obratila pažnju, što mi otvara nove puteve razmišljanja sa kojima se osećam srećno. Motivacija mi se ponovo pojavila (neću da otkrivam detalje, očekujem da će svako otkriti nešto što mu je važno). Najzadovoljnija sam da spavam kao beba, ne budim se sa milion pitanja na koja nemam odgovore, ne ustajem tokom noći, rekla bih, da prvi put nakon dugog niza godina, imam isceljujući san. Moram da istaknem da sam snimak odslušala budna do kraja možda samo četiri puta, ostalo sam prepustila svojoj podsvesti. Videćemo dokle će me to odvesti, ali po svemu sudeći ovaj proces se odvija u dobrom pravcu.

Preporučujem RTT svima koji žele da se bave sobom.

Snežana Mišković iz Novog Sada

bottom of page