top of page
DSC_6611 cop.jpg

O Meni

Odrasla sam na selu kod bake, koja mi je pružila neizmernu ljubav i pažnju, ali sam istovremeno imala osećaj da ne pripadam svojoj matičnoj porodici. Moje odrastanje je ostavilo dubog trag na mene i formiralo me je na neki specifičan način. Radi polaska u školu preselila sam se trajno kod roditelja i izgubila slobodu koju sam imala do tada. Želja i potreba za slobodom i sigurnošću koju sam osećala u ranom detinjstvu kao i istovremeni osećaj da meni nije dostupna porodica značajno su uticali na moje životne odluke i sam život.

Moje iskustvo

U jednom momentu počela sam da razmišljam o tome da li živim život kakav želim. Stalno sam imala neki dubok osećaj i znanje da moj život nije samo ono što živim i primećivala sam da su sigurnost i sloboda vrednosti kojima svi teže a nekolicina samo zaista i živi. Počela sam da shvatam da svako od nas živi ono što veruje i da naša podsvest utiče da reagujemo na životne okolnosti umesto da biramo život kakav želimo.

Abraham,  Dr. Joe Dispenza, Dr. Bruce Lipton, Gregg Braden postali su deo moje svakodnevice. Moji pogledi na svet i život su se značajno izmenili, isto kao i životne okolnosti. Tada sam naišla i na Marisu Peer i završila njen osmonedeljni program „Uncompromised life“ kroz koji sam prvi put osetila efekte RTT-a. Nakon nekog vremena shvatila sam koliko sam se promenila. Od prvog trenutka, kada sam čula da Marisa lično obučava svoju metodu, želela sam da se time bavim. Kada mi se ukazala prilika, završila sam školu u trajanju od godinu dana i još godinu dana permanentne edukacije. Marisa Peer je, pre svega, izuzetna osoba, veliki stručnjak i žena velikog srca, puna saosećanja i želje da pomogne i promeni svet na bolje.

bottom of page